wsparcie do gry wiedźmin
Gość
Nick w grze: Zaghar
Lvl 18, exp 369
Wygrane walki : na chwilę obecną 61%
Punkty: 330
Jestem nowy w grze (3 dni), ale mimo to zauważyłem, że w bardzo niedalekiej przeszłości gildia utraciła należną jej pozycję (przy okazji tracąc 2 zamki). Spodziewam się zatem akcji odwetowej, tym samym chciałbym u Waszego boku zakosztować wojenki. Przy okazji chciałbym poznać od wewnątrz funkcjonowanie gildii, oferowane przez nią możliwości.
Odwet niedługo jak wszyscy beda mieli porządne lvl i beda "nie do pokonania"
jestes przyjety
dawaj
Gość
nick: MichaLak211
RATO: 65%
lv. 15
Doświadczenie: 185
punkty rankingowe:192
Nie gram długo w wiedźmina, ale mam duże doiświadczenie z innych gier przeglądarkowych i RPG. Niestety żadko trafia mi się ktoś z kim możnaby powalczyć, ale trudno. W gildii będzie lepiej. ;)
Gość
Nick - Wezyr666
Postać - Wiedźmin
Level - 14
Exp - 149
Ratio - 68%
Punkty rankingowe - 0
Honor - 120
postanowiłem dołączyć do gildii bo jest w niej mój znajomy roval, zacząłem też od niedawna i chce dołączyć do jakiejś silnej gildii
Gość
nick dundalk
level 22
Exp 759
Ratio 40 / 60
pt rank 53
Honor 197
dawaj
Gość
Witam, prosil bym o przyjecie do gildi
1. Nick w grze - argonq2
2.LVL 17 - EXP 287 i nadal rosnie
3.Ratio 86/14
4.Pkt. rank 392
5. Honor 133
Zapomnial bym, gram czarodziejka.... prosbe w grze juz zglosilem. Mam nadzieje ze pozytywnie mnie rozpatrzycie
dawaj
Gość
Nick : Gerbilos
Level: 19
Miejsce w rankingu : 656
Punkty Rankingowe : 611
Wiedźmin
Jesteście najlepszą polską gildia i mam nadzieje, że Wiedźmina znacie ( nie tylko vs) i lubicie tak samo jak, mam więc nadzieję że jakoś się dogadamy.
Prośbę w grze już złożyłem.
Gość
Sorry zapomniałem o EXP - 465
Gość
1. altaresh
2. frightener, 23 lev
3. ratio 84%
4. Ilość pkt. rankingowych 554 / miejsce w rankingu na 20.11.10 - 675
a dlaczego? Bo się nie będę z niemiaszkami bratał, nie?
Gość
Ja też poproszę! Ja też!
1. Nick w grze - Tulia
2.LVL 21 - EXP 637
3.Ratio 70%
4.Pkt. rank 335
5. Honor 140
Gildię znalazłam sama, zresztą wszystkiego się tu uczę sama Samodzielnie jednak wyzwań jest niewiele i są monotonne więc szukam nowych i kogoś kto mi podpowie co jeszcze można zrobić fajneo
Zlożyłam już prośbę w grze również.
Z góry dziękuję,
T.
Gość
1. Bartłomiej
2. 14 lvl exp 166
3. Ratio 97%
4. pkty rankingowe 393
Chciałem do was dołączyć, ponieważ jestem nowym graczem i szukam osób, które pomogą mi pokierować rozwojem mojej postaci
Gość
Nick - Sanjii194
Postać - Czarodziejka
Level - 13
Exp - 124
Ratio - 50%
Punkty rankingowe - 81
Honor - 108
Chciałbym powiedzieć, że ratio będzie rosło w drastycznym tempie : ) Robiłem build który swoje prawdziwe oblicze mógł ukazać dopiero później. Już teraz mimo iż nie jest jeszcze wszystko tak jak bym chciał rozwalam każdego w max. 2 rundach. Sam nie będąc zazwyczaj nawet tknięty. Z przerazami też można nim śmiało konkurować z powodu ogromnych dmg i jeśli nie zostanę zablokowany to nie mają one najmniejszych szans. Ogromny procent na krytyka + odpowiednie skille = postać nie do pokonania.
Level też szybko podskoczy i mam uzasadnione podejrzenia, że po paru h będzie już nieaktualny.
A to wszystko z racji wojenki na plemionach. Muszę obskoczyć kilka kont na zastępstwach to i czas mam.
W przerwach więc gram w Versusa.